Blogger Backgrounds

Let See Here

Friday, December 10, 2010

Mangosteen Anti Acne Soap

(MangosteenAnti Acne Soap)

Menurut Pengasas Kosmetik V2, Encik Azrymi Kudin, sebab utama mengapa beliau memilih untuk melancarkan sabun manggis anti-jerawat kerana beliau sangat berpuas hati dengan jualan skincare manggis. Menurutnya lagi, produk manggis ini telah melepasi sasaran yang ditetapkan oleh pihaknya, malah telah mendapat sambutan diluar dugaan oleh pengguna diluar sana. Sabun Manggis Anti-Jerawat ini juga sememangnya dinantikan oleh ramai pengguna yang mencari alternatif untuk merawat masalah kulit mereka

Salah satu produk yang mendapat permintaan tinggi adalah skincare manggis V2.Sambutan hangat yang diterima keatas produk ini telah memberi inspirasi kepada syarikat ini untuk melancarkan 2 lagi produk terbaru V2 dipasaran. Produk terbaru yang dimaksudkan adalah Sabun Manggis Anti-Jerawat dan Sabun Susu Kambing Aloe Vera.

Sabun Manggis anti-jerawat ini di formulasi khusus untuk menghilangkan kotoran serta membuang sel-sel kulit mati. Ianya juga baik untuk menghalang pembakaran kulit dan dapat mengawal minyak berlebihan supaya jerawat tidak membengkak. Enzim manggis sangat baik untuk menghalang pembiakan bakteria serta efektif. menghalang jerawat tanpa menggangu kulit sensitif. Harga jualan sabun manggis anti-jerawat ini adalah RM16.90(SM) dan RM19.50(SS).

No comments:

Post a Comment

Loading...